Cumpara Stud 100
Despre Stud 100 Stud 100
Meniu Stud 100
Stud 100 trateaza impotenta Tratament impotenta
Meniu Stud 100
Stud 100 trateaza ejacularea rapida Tratament ejaculare rapida
Meniu Stud 100
Doctori care prescriu Stud 100 Doctori
Meniu Stud 100
Contacteaza-ne pentru Stud 100 Contact
Meniu Stud 100
41 de medici de specialitate vorbesc despre Stud 100
comenzi Stud 100
   
Intrebari si Raspunsuri final tabel titlu Stud 100
Vita Farm - Produse naturiste
Despre Stud 100... final tabel titlu Stud 100

Prospect original Stud 100

Prospect Stud 100

Pentru stud 100 cantitatea necesara pentru o utilizare variaza intre 1-4 pulverizari , este determinata individual si se aplica cu 15-20 min inainte de inceperea contactului. Nu se va pulveriza Stud 100 din fata penisului ca sa nu intre pe uretra.

Cum folositi spray-ul Stud 100:

Se pulverizeaza Stud 100 numai pe gland (capul penisului) si pe corpul penisului in partea de jos. Cantitatea utilizata in momentul aplicarii depinde de fiecare individ. Se decaloteaza penisul (se trage pielea de pe capul penisului), incepeti cu 1 pulverizare pe capul penisului (deasupra sau dedesubt) si urmariti durata de contact, daca durata e satisfacatoare ramineti la o pulverizare de fiecare dat cind aveti contact. Daca durata a crescut dar nu suficient ca si partenera sa obtina orgasmul la urmatoarea utilizare se creste doza cu o pulverizare (se vor da 2 pulverizari, una deasupra si una dedesubt, pe capul penisului) si se urmareste durata de contact. Asa mai departe se creste doza (numarul de pulverizari ale stud100 pina la maxim 6) pina in momentul in carese obtine o durata de contact de care sa fiti multumiti atit dumneavoastra cit si partenera.

In momentul in care se obtine acest lucru ramineti la numarul de pulverizari respective timp de 1 luna de zile dupa care se scade doza cu 1 pulverizare in fiecare luna pina in momentul in care se ajunge la normalizare fara a mai folosi produsul. Daca nu aveti o viata sexuala regulata s-ar putea sa dureze mai multe luni pina veti ajunge la 1 pulverizare inainte de contact.

In acest moment se poate sa se controleze voluntar si se renunta la spray. Produsul are 150 de utilizari. La o persoana normala (fara ejaculare rapida) se ajunge la o durata de contact de ½-1 ora. Folositi cantitatea minima necesara din stud 100.

Nu depasiti 5-6 pulverizari in 24 de ore. Spalati bine penisul dupa contact. Nu folositi sprayul mai mult de 3 luni fara a consulta un medic specialist!Nu pulverizati in apropierea ochilor sau a narilor!

Prescriere Stud 100 si comenzi online

Va stam la dispozitie cu un corp medical specializat, care va poate oferi consulatii, inclusiv telefonice si va pot prescrie Stud 100.

Pentru comoditate si discretie, pentru comenzi online va recomandam sa vizitati magazinul nostru online www.viagraeuropa.ro: Comanda Stud 100